zaterdag 10 mei 2014

De sketch van Tiets

Wat hebben we weer een gezellige demodag gehad vandaag bij HobbyVoordelig in Delft. Het weer was natuurlijk ook perfect om lekker bij ons te komen kijken in de overdekte winkelpassage De Hoven. Iedereen die weer langs geweest is wil ik bedanken voor de komst!


De hardlopers vandaag waren zeker de Noor! Design rozenstansjes. Ik heb ze op deze kaart ook gebruikt. Gestanst uit bruin cardstock en vervolgens de roosjes beinkt door de het papier nog even in de mal te laten zitten.


De kaart is gemaakt naar aanleiding van de sketch uit het Noor magazine nr. 2. Vanaf morgen start er een leuke uitdaging op de Noor! Design website. Tiets wil graag kaartjes zien gemaakt met deze sketch en ze gaat daar een leuke prijs aan verbinden. Vanaf morgen dus allemaal even kijken op www.noortje-design.nl voor meer informatie. Ook zullen we hier morgen nog een blogbericht aan wijden.


En deze leuke button stempels zijn ook weer als gratis digi verkrijgbaar op de Noor! Design website. Kijk dus snel op www.noortje-design.nl onder "downloads".

Ik ga weer lekker verder met het afmaken van halve kaartjes waar ik vandaag aan begonnen ben tijdens de demo bij HobbyVoordelig. Tot snel allemaal weer!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
3 opmerkingen:

  1. Het ziet er fantastich uit ..... mooi kaartje en prachtige mallen zijn er weer uit gekomen.
    Liefs Ghea,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart Jolanda en ze blijven leuk die roosjes stanzen :D
    Lieve groetjes Alexandra

    BeantwoordenVerwijderen