donderdag 15 mei 2014

Demodag bij 't Scraphuis

Vandaag weer eens een wat andere toepassing met de gears mallen. Wederom een herenkaartje voor jullie want ik ben weer druk met voorbereidingen voor de volgende demonstratie die gepland staat voor aankomend weekend.


Als designpapier voor deze kaart heb ik papier gebruikt uit het Noor! Design Wood Texture blok. Deze planken maken je kaart lekker stoer.


De gears zijn gestanst uit zwart cardstock en bewerkt met frantage en Inka Gold. Deze techniek zal ik jullie zaterdag laten zien tijdens de demo. (lees meer over de demo onderaan dit bericht)


Bij een beterschapskaart horen natuurlijk ook knuffels dus vandaar de tekst "hugs". Ik heb deze gestempeld met de Noor! Design Typewriter Keys stempels.


En op dit herenkaartje heb ik de nieuwe Noor! Design silhouette stempel Bicycle gebruikt. Geen ingewikkelde technieken heb ik hiervoor gebruikt, gewoon met zwarte inkt gestempeld op designpapier.

Dit en meer leuks rondom de laatse nieuwe Noortjes gaan Joyce en ik jullie aanstaande zaterdag laten zien op deze leuke demodag:


Een fijne dag gewenst en hopelijk zien we jullie zaterdag allemaal in Oosterhout bij 't Scraphuis! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
7 opmerkingen:

 1. Die Karte ist ja der Hammer
  glg Gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker een stoere kaart. Ik ben weg van de gears.
  Ik vind het echt een mooi ontwerp van jou. Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart!! Blijft lastig om een mannenkaart te maken. Dank voor deze inspiratie.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is weer een super stoer kaartje geworden. Helemaal leuk!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen