donderdag 22 mei 2014

Dream

Astrid heeft een tag gemaakt. Ze heeft een Shape art mal van Dutch Doobadoo een beetje aangepast Ze heeft alleen de hoekjes overgenomen en de extra bolling aan de zijkanten weg gelaten. Zo krijg je een super grote ticket. Het papier is van Pion Design, al een oude lijn. De vlinder hoor hier ook bij. Rechtsboven heeft ze de ronde blauwe mal van Noor! Design gebruikt, dit blijft toch wel een favoriet van Astrid. 

In plaats van een kantje heeft ze de nieuwe rand filigraan gebruikt. Linksboven heeft ze weer een stukje softboard Honeycumb van Dutch Doobadoo gebruikt. Rechtsboven het plaatje een pijl van Dutch Doobadoo geplakt, deze is bewerkt met een beetje witte Gesso.  Ook de ticket is van Dutch Doobadoo en ook hier zit weer een beetje Gesso op. De veertjes doen het altijd zo leuk onder een bloementoefje, ook deze mogen niet ontbreken op haar tag. Verder heeft Astrid ook de geweldige Scrabbleletters gebruikt.

De Scrabble letters zijn echt ideaal om teksten op je kaart of tag te maken, vinden jullie ook niet ?3 opmerkingen:

  1. wat een schitterende tag heel mooi Astrid.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, deze tag vind ik super mooi. Mag ik vragen hoe je de scrabbelletters zo fijn hebt uit geknipt gekregen? Groetjes nikki

    BeantwoordenVerwijderen