zaterdag 10 mei 2014

Girly you rock!

Tiets heeft een stoere meiden kaart gemaakt met het vintage papier blokje. Toen ze deze digi zag was de combinatie met dit papier meteen gemaakt. Ze heeft alles gesneden en daarna geverfd met Gesso. Ook de stansen, en het cardboard van Dutch Doobadoo hebben een kwastje verf meegekregen.


Haar buro ziet er dan even zo uit omdat alles natuurlijk moet drogen. Dan kan de kaart in elkaar gezet worden.  De hartjes rand heeft ze aan de zijkant geplakt met het losse hart erboven op. Het plaatje is eerst op design papier geplakt en toen op de blauwe ovaal. De sierlijke randjes daarvan komen net langs de rand van het afdrukje.


De notebook stans heeft ze gebruikt op het paarse design papier wat je aan de linkerzijkant kunt zien.
De filmstrip heeft ze door de helft geknipt en toen aan weerskanten van het plaatje geplakt.  Ook heeft ze diverse dutch doobadoo artikelen gebruikt. Oa de gears, ondanks dat het een meiden kaart is maakt het met deze gears net even stoerder. En ja die tekst is natuurlijk helemaal geweldig erbij! En om het niet te jongens achtig over te laten komen heeft Tiets door de hoekmal nog een paars lintje gestrikt.

Is toch ook super stoer om de gears bij een meiden kaart te gebruiken, past niet alleen bij mannen kaarten.
1 opmerking:

  1. ja een rommelige werkplek hou je er aan over maar wel een geweldige kaart dus later opruimen maak niet uit,haha
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen