dinsdag 13 mei 2014

Good Job

Sinds de nieuwe gear stansen en stempels er zijn, vind Tiets het geweldig om mannenkaarten te maken. En met dat stoere wood texture papier is het helemaal een fluitje van een cent. De gears heeft ze uit kraft karton gestanst en daarna met aged copper embossing poeder behandeld..  Dat geeft een mooi oud effect. Op een stukje design papier heeft ze met bruine inkt de gear stempels gestempeld  en dat geeft een stoer effect op dat hout papier.


Het plaatje is van studio light van de Industrial lijn. Ook hier staan gears op dus past er mooi bij. Tiets heeft nog touw en jute gebruikt  en als tekst een tag van dutch doobadoo. De filmstrip is met watervaste inkt gestempeld op mica en daarna uitgesneden en in twee├źn geknipt. Het ribbelkarton is van Joy! Crafts en die heeft Tiets alleen met bruine inkt aan de randjes zo opgeplakt.

Het stempelen van de filmstrip op mica is echt een super idee. Zo kun je zelf je transparante filmstrips maken en toevoegen aan je creaties in elke gewenste kleur.4 opmerkingen: