vrijdag 30 mei 2014

Lost at Sea

Ik wil jullie weer graag een voorbeeld laten zien wat ik gemaakt heb met de collectie Under the Sea. Ik heb er weer een pocketkaart mee gemaakt waarbij ik als basis een Dutch Shape Art mal gebruikt heb.


Met de Shape Art mallen kun je dus dezelfde modellen maken in meerder formaten. Vandaar dat je dus zowel een kaart als een label in dezelfde vorm kunt maken. Is dat niet leuk? 


Op de voorzijde van de kaart heb ik het nieuwe blauwe frame male gebruikt. Deze heb ik gestanst uit ColorCore papier en lichtjes opgeschuurd.

 

Het kaartje is afgewerkt met een oranje strikje met daaraan een bedeltje van een ankertje. 


Het ingekleurde stempelafdrukje heb ik gekregen van Saskia. Blauw met oranje, oeps dat was even zoeken maar ik heb gewoon mijn kleurtjes cardstock erbij aangepast. Dit in combinatie met designpapier uit het blok Under the Sea en toen kwam het uiteindelijk toch helemaal goed.


Zowel de visjes als de teksten komen uit de stempelset Under the Sea. Ik heb ze gestempeld met een mooie zeeblauwe Memento inkt. 


Op het label heb ik een zeepaardje gestempeld. Ook deze komt uit de stempelset Under the Sea.


En dan nogmaals het totale plaatje:


Dit voorbeeld gaat morgen ook mee naar de Open Dag bij GeWe Hobby in  Nederhemert. Ik heb voor GeWe ook een nieuw logo mogen maken:


We hopen iedereen morgen te zien in Nederhemert. Er zijn naast de Noor meisjes nog een hele hoop andere bekende gezichten uit hobbyland aanwezig dus zeker de moeite waard om even langs te komen.

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi gedaan heel mooie kleuren

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O Wat is dit mooi zeg, alles past zo mooi bij elkaar en de mallen zijn prachtig en hebben een hoog "heb" gehalte haha.
    Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen