maandag 12 mei 2014

Sea You

Janet heeft deze kaart gemaakt met haar favoriete kleur aqua blauw en deze gecombineerd met rood. De basis is een ronde kaart met daarop blauw designpapier. Daar achter heeft ze een deel van de vlinder doily en twee labels geplakt. De afbeelding is ook rond uitgesneden en ingekleurd met L`Aquarelle van Sennelier.


De luchtbellen heeft ze voorzien van een laagje met de perlen pen - clear. Linksboven heeft ze gebruik gemaakt van de vlaggen stans en de letters daarop heeft ze gemaakt met de typewriter clearstamps. Deze heeft ze voorzien van rode embossingpoeder en zonder de randjes uitgeponst, zo passen ze precies op de vlaggetjes.


Rechts boven zie je nog een deel van de vlinder doily. De kaart wiebelt niet doordat ze de randstans als een soort van golven heeft verwerkt. Deze randstans heeft ze na het embossen voorzien van een laagje witte embossingpoeder.


Daarop heeft ze nog weer de roosjes rand verwerkt die ook voorzien is van embossingpoeder en dit keer de rode net als de letters. De kaart staat door het gebruik van de kaarten standaard stans. Deze stans is bijzonder makkelijk voor enkele kaarten.


Links en rechts van de kaart heeft ze nog een aantal takjes verwerkt die als een soort zeewier dienst doen. Deze zijn gemaakt met de vintage flourishes stansjes. Zie je die waterdruppels..leuk toch?4 opmerkingen: