vrijdag 5 september 2014

For the Men

Met de hele serie gears is het zo gemakkelijk om een mannenkaartje in elkaar te zetten. Dus hier is er weer eentje... De basis label is uit kraft papier van Craft Emotions gesneden met daarop zwart cardstock. Ik heb diverse vellen papier uit het paperpadje Vintage texture gebruikt.Ook een klein restje ribbelkarton past er prima bij!


Het vintage plaatje is van Pion Design en eromheen zie je de ronde gears mal. Deze is uit kraft gesneden,  met versamark her en der beinkt en de frantage eroverheen gestrooid en daarna geföhnt. Zo krijg je een glimmende oudere look. Dit heb ik ook met de gears zijrand gedaan. Achter het plaatje is de achtergrond stempel bon voyage op kraft gestempeld. Het label aan de zijkant is van joy! Crafts.


 Cutting & Embossing stencil - Gears cirkel           Cutting & Embossing stencil - Gears - Rand Tandwielen        Cutting & Embossing stencil - Gears - Tandwielen     Clear stamp - Achtergrond Gears

Uit het zwarte cardstock is nog de filmstrip gestanst, deze is doormidden geknipt en aan weerskanten van het plaatje geschoven. De puzzle stukjes zijn beinkt met bruine inkt en op het ene stukje heb ik touw gewikkeld en op de andere is gestempeld met de achtergrond stempel gears. Tot slot heeft ze om de kaart heen nog een stuk touw gewikkeld en daar nog een losse gear( met frantage) op geplakt. 

Cutting stencil - Filmstrip     Clear Stamp - Background Bon Voyage     Paper bloc - Vintage Textures 

Stoer op de manier een mannenkaar maken. Je hebt meteen een goed thema met bijpassende stempels en mallen.

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, heel stoer en heel mooi.
  Gr Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke man wil dit nou niet ontvangen,
  echt heel erg gaaf ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer mannen kaartje die tandwielen vind ik SUPERrrrrgaaf om te gebruiken.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen