donderdag 18 september 2014

Wake up with make up!

Nog wat leuks voor de dames die morgen naar de Noor! Vriendinnendag komen:

Ook zal mijn vriendin Frida aanwezig zijn op de Noor! Vriendinnendag. Frida heeft een salon in permanente make up en zij zal deze dag geheel vrijblijvende de mogelijkheden laten zien. 
Frida is international master educator en geeft over heel de wereld les om mensen op te leiden tot permanent make up artist. Zoals jullie weten heb ik zelf ook permanente make up en ik ben er heel happy mee.


Frida kan jullie morgen alles vertellen over de verschillende manieren van permanente make up. Denk hierbij onder andere aan: mooie getekende wenkbrauwen, eyeliner, lippen. 


Je kunt bij Frida morgen in de stoel gaan liggen en dan gaat ze voortekenen hoe het er uit zal komen te zien als je permanente make up laat zetten.
Heel veel mensen gingen je al voor. Klik op onderstaande banner om Frida's Facebook pagina te bekijken: Voor iedereen is er de mogelijkheid tot een gratis intake gesprek.

In de goodybags die jullie krijgen zit ook nog een leuke verrassing van Frida:
Tegen inlevering van deze bon ontvang je 20% korting in de maanden Oktober, November en December op een volledig nieuwe behandeling.

Ga dus morgen ook gezellig even bij Frida langs voor een praatje!
2 opmerkingen:

  1. https://www.facebook.com/marjolijn.vanelsberg
    pffff, en dat op deze dag?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het ook ! Zo ontzettend blij mee !!

    BeantwoordenVerwijderen