maandag 15 september 2014

Noor! Vriendinnendag - demo Diny

Hallo lieve vriendinnetjes, 

Het is nog maar enkele nachtjes slapen en dan mag ik weer naar de Noor! vriendinnendag. 
Ik ben trouwens net terug van een beurs uit Duitsland, maar al langer geleden heb ik me voorbereid op deze speciale dag.

Van Jolanda krijg ik weer een grote tafel, waarop ik mijn spulletjes en modellen kwijt kan. Bovendien zetten we stoelen klaar voor jullie, want dit keer laat ik mijn kunsten zien, maar mogen jullie het ook zelf  proberen. We noemen zoiets een Make & Take. Ik leg je iets uit en je mag dit op een klein projectje nadoen en dat mag je dan meenemen. Voor degene die het niet zelf willen proberen , doe ik het zoals altijd gewoon voor.Vergeet ik toch te zeggen wat ik ga doen, ik ga met jullie doodelen met behulp van en rondom Noor!design stempels. Je kunt dus bij mij leren krabbelen, alsof je dat nog niet kunt. Je zult zien dat het heel simpel is om met een Noor! stempel en wat doodeltjes een mooie label, kaart of iets dergelijks te maken. Misschien gaan we ze ook nog een beetje inkleuren, laat je verrassen. Ik zal zorgen dat ik op 19 september stipt om 10.00 uur klaar zit om de eerste doodelaars aan mijn tafel te ontvangen.

Wil je ook graag bij me leren doodelen maar heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor de Noor! Vriendinnendag? Geen nood! We zullen op 19 September na 14.00 uur de deuren openen voor het grote publiek. Dat wil zeggen dat na 14.00 uur iedereen binnen mag, ook zonder kaartje. Je kunt dan niet meedoen aan de workshops maar je mag wel aan mijn tafel aanschuiven, en ook bij alle andere demonstraties kijken. Tevens kun je komen shoppen bij Jenine in de Noor! Design shop.

Graag tot dan!3 opmerkingen:

  1. Heel apart en ook weer heel erg mooi. Ik ben benieuwd wat jullie je deze dag verder brengt groetjes /Frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen