maandag 18 mei 2015

You & Me

 Ik ben echt gek op dit papierblokje van Noor! Botanical. Zo leuk met die postcards en losse tags erbij.Deze foto wilde ik voor iets speciaal gebruiken en dus heb ik hem in de camera van Dutch Doobadoo geplakt. mooie combi met dit papier!

Ik heb de camera uit kraft papier gesneden en daarop het design papier geplakt. Ook de losse onderdelen heb ik in kraft gedaan om een rustig geheel te houden


De filmstrip doet het natuurlijk perfect hierbij en links heb ik hem opgeplakt met de losse filmstrip van Tim Holtz eromheen gewikkeld. Ik heb ze met nietjes vast gezet. Een grote bloem onderaan met de Noor blaadjes.

6002/0278 Filmstrip   6410/0077 Stempel Filmstrip

De andere filmstrip heb ik een een stukje opgerold en 3 vakjes met wit papier gevuld en daar de trouwdatum op geschreven. Bij de bloemen toef zie je nog een losse gestempelde filmstrip . Dit heb ik met witte stazon opaque op mica gestempeld laten drogen en toen uitgeknipt. Het woordje love erachter geplakt. Nog wat vlinders en plakparels om het af te maken.


Ik vond het wat kaal om er alleen een kaartje in te schuiven zoals bij de camera mal is toegevoegd dus heb 3 soort en met tags gemaakt. De linker is gemaakt van de viewmaster stans. En groene cirkel erop geplakt met een tag en daar een restje filmstrip en swirl achter geschoven. Een tekst op erop gestempel en een lintje doorgestrikt.

6002/0451 Blauwe mal Viewmaster

De middelste is een kraft label van Joy. Ideaal kant en klaar, ff inkten en versieren maar. Aan de zijkant de ster rand geplakt en  tussen mij PL kaartjes vond ik dit kaartje wel erg geschikt. Weer een tag erbij gedaan met passende stempel. Als 3de tag heb ik het kaartje van de camera uitgenseden en beplakt met diverse restjes papier en de hartmal van Noor erop bij geplakt. De tekst heb ik van het internet geplukt en zelf geprint.

Tot de volgende keer,
Groetjes,
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  


4 opmerkingen: