maandag 4 mei 2015

In The Sun


Goedemorgen allemaal!

De nieuwe Seashore collectie van Noor!Design is zo inspirerend, dat er heel snel (zeker voor mijn doen) een miniboekje uit rolde!


Ik heb daarbij gebruik gemaakt van het MDF 3luikje, dat oorspronkelijk bedoeld is voor Kerst.


Bij toeval ontdekte ik dat in het ster-raampje precies een  gipsen zeester paste en dat was doorslaggevend.


Bij dit boekje heb ik beide "zee" series van Noor gecombineerd, dus de Under the Sea en Seashore. De reddingsboei heb ik hier gebruikt als fotolijstje.


De luikjes zijn verbonden met 3 bindringen. 


"Rommeltjes" verzamelen tijdens rommelmarkten is ook een een van mijn hobby's. Denk aan de oude sigaren kistjes ; daarin vind je halve oorbellen,  kapotte hangers, onderdelen van een ketting.  Kortom, prachtig materiaal om aan miniboekjes te hangen.De eerste 2 bladzijdes, met het leuke bootje van Dutch Doobadoo


En een hekje waar ik de reddingsboei aan heb gehangen. Knoop er eens een touwtje omheen, dat geeft het net iets extra's!De 2 volgende bladzijdesmet hier een stukje golf uit de Under the Sea serie van vorig jaar.De stansen heb ik uit design-papier gesneden  en vervolgens het reliĆ«f voorzichtig wit opgeschuurd
Zo ook bij het anker en de zeester. Tot slot de achterkant.Met een bewerkt hekje in het "zand" gestoken, waar deze keer een anker aan hangt. Achter de duinen is nog een stukje van de leuke vuurtoren zichtbaar.

6002/0419 SeaShore  Vuurtoren / meeuw  6002/0418 SeaShore  Anker / stuurwiel  /reddingsboei

Tot zover mijn minialbum in maritieme sfeer, ik hoop dat jullie er inspiratie uit hebben kunnen halen!
Hartelijke groeten,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


4 opmerkingen: