zondag 23 juli 2017

Hello

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik laten zien dat het erg leuk is om je eigen PL kaartjes te maken. Het voordeel van het zelf maken van je Project Life kaartjes vind ik dat je ze in de kleur kunt maken die je hebben wilt en de tekst erop kunt zetten die je hebben wilt.



Het kaartje heb ik gekleurd met distress inkt. Het geel op het kaartje heb ik zo gekregen door het stempelkussen distress inkt op mijn craftsheet te drukken en hier water bij te sprayen. Het (aquarel) papier heb ik hierin gedrukt. Ook heb ik nog wat spatten van dezelfde kleur op het papier laten vallen.



Het Hello deel is gemaakt met het peel & stick stencil Hello. Doordat dit iets plakt en hierdoor niet verschuift op je papier is het heel gemakkelijk om het papier met distress inkt en een blending tool een kleurtje te geven. De letters monday zijn met letterstickers gemaakt. De chevrons, pijlen en bannertjes zijn in de kleuren gemaakt die elders op deze pagina terugkomen. Zo past alles weer bij elkaar. Het peel & stick stencil Hello is op 3 x 4 inch formaat. Maar omdat ik in dit kaartje de gele kleur terug wilde laten komen, heb ik het iets kleiner gesneden.


Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren.
Creatieve groeten van Hanny

1 opmerking: