donderdag 6 juli 2017

Sea u

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een creatie zien met de Sea Shore collectie van Noor! Design. Ik heb gewoon een simpele rechthoekige kaart gemaakt. Ik ben begonnen met wit karton, hierop kraft karton en vervolgens het design papier.


Het design papier is van Noor! Design "Sea Shore". Aan de bovenkant heb ik de mooie schelpenrand gedaan, deze heb ik bewerkt met distress inkt Walnut Stain.  Aan de rechterkant boven heb ik het houten bordje van Noor! Design gebruikt. Hierop heb ik met alphabet letters "Sea u" geplakt.

6011/0517 Paper bloc Seashore

Het plaatje is uit de serie Seaside Greetings. Deze heb ik hoe kan het ook anders. gemat op de prachtige ovaal. Hieronder heb ik nog een stukje ribbelkarton geschoven, en ja, weer wat witte gesso erop verwerkt. Hierop heb ik aan de rechterkant de vuurtoren geplakt. Hierover heen heb ik het wier en de strandloper gedaan.

6002/0661 SeaShore Strandloper & Zeemeeuw    6002/0662 SeaShore Schelpenrand

Ter decoratie heb ik een stukje visnet, kant, een stukje touw, een paar schelpen en wat natuurlijk materiaal gebruikt. De zeemeeuwen mogen natuurlijk niet ontbreken, die vliegen ook lekker rond. Ik hoop dat ik jullie hiermee weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking:

  1. Wat een super mooie kaart Astrid! Heel veel op te zien! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen