donderdag 27 juli 2017

Vintage

Goedemorgen allemaal,

Het weekend is weer voorbij, we starten deze week met een vintage kaart met lekker veel Noortjes. Ik heb de nieuwe shape art mal "Hexagon" van Dutch Doobadoo gebruikt. Noor! Design heeft het prachtige papier "Secret Garden" nu ook los uitgebracht, yeahhhh ... helemaal happy, het is echt schitterend vintage papier !


Het plaatje heb ik gemat op 2 losse hoekjes van Noor! Design. Rechtsboven op het plaatje heb ik 3 kleine plakparels geplakt. Links van het plaatje heb ik het nieuwe takje van Noor! Design uit groen karton gestanst, hierop heb ik een leuk bloementoefje gedaan. Ik ben helemaal verliefd op dit takje.

6002/0785 Blauw

Rechts heb ik een vlinder gedaan met hierop een pen nip van Tim Holtz. Aan de bovenkant heb ik nog 2 labels van Noor! Design geschoven, hierop heb ik nog geen tekst gestempeld, dat doe ik pas voor het verzenden. Verder heb ik nog een stukje verbandgaas en een stukje kant gebruikt.

6002/0939 Garden Leaves

Ik hoop dat ik jullie met deze vintage kaart weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking: