vrijdag 22 september 2017

Bee Happy

Hallo allemaal.
Vandaag wil ik jullie een pagina laten zien van mijn vakantie album Delft. Ik vind het enorm leuk om mijn eigen PL kaartjes te maken en dit te combineren met bestaand papier. Het papier dat ik bij deze pagina gebruikt heb is afkomstig uit het papierblok Noor's favourites Paper bloc. De kaartjes die ik zelf gemaakt heb, heb ik een kleurtje gegeven met distress inkt.


De tekst "mooi" op het kaartje linksonder heb ik gemaakt met het Scrap stencil - Alfabet (6002/0842). Eerst heb ik de letters m.b.v. de mal op het papier getekend en daarna uitgeknipt.


 Voor het kaartje Hello heb ik het Scrap Peel & Stick stencil Hello gebruikt. Omdat dit stencil op papier geplakt wordt om te bewerken, kan het niet verschuiven. Als je het na afloop weer terug doet op het beschermsheet, blijft dit stencil plakken. Het stencil kun je dus vaker gebruiken. Je moet er dan wel voor zorgen dat er niets op de plaklaag van dit stencil komt.


Het kaartje Bee happy heb ik gemaakt met het Scrap stencil - Bee Happy. Ik heb hiervoor 2 stencils gecombineerd.

  

Mijn vakantiefoto's van dit weekje Delft heb ik nog niet allemaal verwerkt. Dus in de toekomst zul je nog wel vaker een pagina met foto's van deze vakantie langs zien komen. Leuk dat je weer even kwam kijken hier.

Groeten Hanny

1 opmerking: