donderdag 21 september 2017

Winter Wonderland

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een winterse creatie zien. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van enkele nieuwe artikelen van Noor! Design. Als basis heb ik een shape art mal van Dutch Doobadoo genomen. Het mooie design papier is van Noor! Design "Let it Snow". Ik ben begonnen met kraft karton, hierop het linnen karton van Joy! Crafts en vervolgens het design papier.


Rechtsboven heb ik een blauwe mal van Noor! Design genomen, deze heb ik gemat op kraft karton.
Ik heb een Cameo en wat is er gemakkelijker om die het werk voor je te laten doen. Ik scan de mal in, traceer de buitenkant en ik laat hem snijden, zo hoe ik niet een blauwe mal nog eens uit te snijden, scheelt weer heel veel werk.

6011/0516 Paper bloc Let it Snow

Ik heb dit geplakt met Dutch Doobadoo lijm en hierbij gebruik gemaakt van het lijmflesje van Joy! Crafts. Hier zit een heel klein puntje op, dus ideaal voor het fijne werk. Achter het design papier heb ik nog 2 labels uit donker grijs karton gestanst. Hier heb ik een klein stukje kant aan gedaan. Het plaatje komt uit de nieuwe vintage set van Noor! Design "Season Greetings". ieronder heb ik een stukje ribbelkarton verwerkt.

6013/0340 Knipvellen Season Greetings

De mooie nieuwe mal Winter Wishes van Noor! Design heb ik gestanst uit wit linnen karton van Joy! Crafts. Eerst gebruikte ik altijd Bazzill, maar het karton van Joy! Crafts vind ik vele malen beter. Het plaatje heb ik er een beetje tussen geschoven. Op de cirkel heb ik enkele grijze plakparels geplakt. Aan de linkerkant heb ik de lantaarn uit grijs karton gestanst, hierop met scrappers floss een strikje gemaakt en hieraan 2 belletjes gehangen. 

6002/0910 Winter Wishes  Sterrencirkel

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Ik ga weer naar mijn hobbyzolder, nog even lekker aan de freubel. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: