dinsdag 12 maart 2013

Wit met een vleugje pastel

Deze keer mag Noor! Design weer sponsor zijn op het Challenge blog Iedere Kaart een Feestje. De uitdaging voor deze keer vind ik persoonlijk erg leuk namelijk: Wit met een vleugje pastel! (klik op onderstaand logo om direkt doorgelinkt te worden naar het challenge blog)

En wij hebben natuurlijk ook een kanjer in ons Noor! Team bij wie deze uitdaging op het lijf geschreven is en dat is natuurlijk Elly.


Design Team Member Elly heeft een kaartje gemaakt met één van de nieuwe Condoleance Clearstamps 6410/0012. Een sterkte kaartje in dit geval. Hiervoor heeft ze een vierkante kaart van 13,5 bij 13.5cm genomen, deze gerild aan alle vier de randen op 6 mm en daarbinnen een designpapiertje geplakt van 11.9 bij 11.9 cm. Vervolgens de vierkante Noor!mal  6002/0147 verhoogd met foamtape in het midden geplakt met daarop de Memorybox stans Bella Bouquet, met daaroverheen een Spellbinders banner met de tekst STERKTE. En om het af te maken heeft ze hier en daar nog een vlindertje opgeplakt. Alle randjes heeft ze beinkt met Colorbox Chalk Creamy Brown.


Ik wens iedereen veel succes met de challenge. Hoop dat jullie allemaal mee zullen doen.

8 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart heb je gemaakt Elly, ik vind hem top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart voor een toch niet zo mooie gebeurtenis.
    Groetjes Roelie

    BeantwoordenVerwijderen