donderdag 10 oktober 2013

Butterfly

Design Team Member Joyce heeft deze keer zich zelf uitgedaagd om wat anders uit te proberen. Een canvas bewerkt met PanPastel.

Eens wat anders dan een kaart en zeker zo leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar vind ze...


Ze heeft een canvas maat 20 x 20 cm gebruikt met een stencil van Pronty model Doily. Dit is een mooi groot stencil van 30 x 30 cm dus geschikt voor scrap en kaarten.

Ze is begonnen met de kleuren PanPastel op de canvas aan te brengen. Ze heeft deze kleuren gebruikt :

340.5 Permanent red
280.5 Orange
220.5 Hansa Yellow
220.1 Hansa yellow ex. dark
220.3 Hansa yeilow shade

Het zier er nu wel erg vreemd uit...

Na het fixseren legt ze het stencil op de canvas en ga zachtjes met een klein sponsje met daarop de kleur PanPastel 340.1 Permanet red ex. dark over het stencil.


Zo is dan het resultaat, dat ziet er al anders uit en geeft toch een mooi effect. Pronty heeft verschillende stencils in allerlei stijlen dus voor elk wat wils.


Met de vrolijke, felle kleuren PanPastel gaat ze k verder. Ze heeft Noor! Design. bloemen 6002/0158 uitgestanst en ook een doily 6003/1002. Deze zijn uitgestanst uit wit papier en daarna bewerkt met PanPastel. De doily laat ze eerst nog even in de stans zitten en doen er dan PanPastel op, je krijgt dan een heel gaaf effect. Dit kan je ook met inkt doen.

Nu kan ze  nog wat leuke details toevoegen met de Molowor marker. Het is echt een hele fijne marker, die duidelijk wit geeft en meteen werkt bij gebruik.


Ze heeft de bloemen wat stipjes gegeven bovenaan en verder leuke witte lijntjes gemaakt. Dit op diverse plekken langs de rand van de canvas.


Hier zie je het van dichtbij. Dit maakt het geheel helemaal af. Verder een tekst "Butterfly" en een vlinder in het midden, wat swirls en roosjes.

Ze vind het geweldig om te doen, hebben jullie al een canvas gemaakt met PanPastel en Noor! Design stansen ?

6 opmerkingen:

 1. Love coloured die and butterfly on it!
  Jasmina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beeldschone kaart met prachtige kleuren
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaaf! wij gaan toch ook maar een cursusje panpastel volgen hoor hihi. en dit prachtige kaartje houden we zeker in ons achterhoofd!

  Liefs, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wooww hermosooo tutorial, gracias por compartir tengo que hacerlo, me encantoo! ♥

  BeantwoordenVerwijderen