zondag 8 maart 2015

Gefeliciteerd met julie huwelijk!

Tja als je eigen dochter gaat trouwen hoort daar natuurlijk wel een eigen gemaakte kaart bij!
Toen ik de SOL op facebook afgelopen keer zag wist ik meteen dat dit de basis zou worden.


Ik hebals basis grijs cardstock gebruikt en op de zijkanten rose geplakt, maar wel zo dat ik er nog aan beide kanten een label in kon schuiven.Aan de zijkante nog wel de mooie hart rand geplakt en de losse  erop geplakt zodat er een klein 3 d effect ontstaat.


Op het voorste gedeelte het hart geplakt en daarop begonnen met Noortjes te plakken. Ik vind deze kleuren combi zo geweldig leuk. Het plaatje heb ik op de ronde mal geplakt en schuin eronder een andere mal. Zo lijkt het net een doily kleedje. Schuin onder het plaatje een flinke bloementoef geplakt met parels, parel snoer en mooie sierpennetjes. Aan beide kante wat takjes geplakt en in rose de swirl.


Op de rechter bovenkant van het hart heb ik de vlinder rand geplakt. Wel eerst in 2-en gesneden en toen vast gezet. De losse vlinders in rose daar weer opgezet. De tekst is van onze gefeliciteerd set en  het gedeelte "met jullie huwelijk" heb ik gestempeld op een label en met een floss draadje aan het linker hartje vast gezet.


Verder het geheel afgemaakt met wat vlinders, lint en verbandgaas. Als deze post geplaatst wordt hebben we de bruiloft al achter de rug. Maar nu geniet ik nog volop van alle voorpret, ook al is het ook erg druk.


Ideaal toch deze stempelset en zoals je ziet voor diverse gelegenheden. 
Ik hoop dat jullie de kaar leuk vinden en tot de volgende keer.
5 opmerkingen:

 1. Prachtig Tiets, zo te zien nog in de roes van het huwelijk van je dochter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, beautiful project! Creative Blessings, Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind ik deze schitterend zeg je zou bijna gaan trouwen alleen om zo'n kaart hihi ben al 28 jaar getrouwd dus dat wou ik maar zo laten.
  Nog van harte proficiat hoor Tiets
  liefs Corrine

  BeantwoordenVerwijderen