vrijdag 1 juni 2012

Demodag bij HobbyVision

Aanstaande zaterdag 02 juni wordt er een groots opgezette demodag georganiseerd bij HobbyVision en het wordt daar hartstikke gezellig!


Marijke Strokap zal die dag een demonstratie verzorgen met de nieuwste Joy!Crafts artikelen, waaronder de hele serie mallen Teatime. Marijke is ongeveer 6 jaar geleden begonnen met 3D kaarten maken en ze is ca. 4½ jaar geleden in het Design Team van Joy!Crafts gekomen.


En natuurlijk zijn er nog meer demo's: Lydia Boode, officieel Ranger instructor, laat jullie de nieuwste technieken zien met inkt en stempels. Femmy Meijberg laat de mogelijkheden zien met diverse produkten van Nellie Snellen. Caroline Harmsel geeft een demo kleuren met Copics. Marga Dounen showt de nieuwe Vintage stempels van Marianne Design. En Jenine zelf demonstreert de nieuwste Marianne Design artikelen. Al met al dus zeker de moeite waard om een dagje naar Rijssen te gaan!

Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Het adres is: Bouwstraat 34 in Rijssen.

Indien je als winkelier ook interesse hebt in een demonstratie in je winkel met de produkten van Joy!Crafts dan kun je contact opnemen via info@noortje-design.nl. We proberen dan een demonstatrice te zoeken bij jullie in de buurt!

2 opmerkingen:

 1. 't Is dat ik niet bepaald in de buurt woon...
  Veel plezier voor wie gaat :)
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plezier allemaal en een goede demo gewenst voor jenine.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen