woensdag 25 september 2013

Demodagen bij Doe@Ding

Nog een paar daagjes, dan is het alweer zover: de demodagen bij Doe@Ding! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 September zijn de Noor meiden daar natuurlijk ook weer aanwezig. Design Team Member Joyce zal jullie daar de diverse mogelijkheden laten zien met de laatste nieuwe blauwe Noor mallen. Ze heeft hier een kaart gemaakt met het nieuwe frame 6002/0254.... deze keer in een mooie vintage stijl.


Je ziet tag 6002/0145 aan de linker kant, deze steekt onder het frame vandaan. Daar onder zie je vintage flourishes vlinder 6003/0023 . Aan de rechter kant bij de bloementoef zit swirl 6002/0163 en daar onder het zakhorloge 6002/0218 uit de "Back in Time" serie.


Ze heeft de stans 6002/0254 met papier uitgestanst en toen het papier nog in de stans zat is ze er met distress inkt over heen gegaan. Je krijgt dan het mooie resultaat wat je om het vintage plaatje ziet.


Het frame heeft vele mogelijkheden en Joyce heeft er echt een plaatje van gemaakt op deze manier. Dit kaartje en nog veel meer van Joyce is dus dit weekend te bewonderen in het Atlas Hotel in Spijkenisse.


Klik op bovenstaand logo voor meer informatie over de Demodagen bij Doe@Ding.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende vintage kaart, met zo'n prachtige mal
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie vintage kaart, Joyce.
  Mooie mallen gebruikt.
  Super!

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Vintage Karte ist wunderschön geworden
  lg gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie details echt een kunstwerkje!!
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen