maandag 23 september 2013

Aloha

Design team lid Astrid is met de Noor artikelen van de serie Summer Lovin aan de gang geweest.


Gebruikte materialen :

Digi : Saturated Canary "To the Lake"

De vorm van de kaart heeft ze gemaakt met een Go Kreate mal : Frilly Square #7. Als eerste heeft ze met de grootste mal een stuk uit het cremekleurige karton gesneden, hierna heeft Astrid dit nog een keer gestanst, maar nu met het dunne ribbelkarton van Joy! Crafts. De randen heeft ingesmeerd met Ranger Dristress crackle Paint, picket fence.Daarna heeft ze een kleinere mal gepakt en vervolgens een stukje design papier gestanst.Tussen het ribbelkarton en het design papier heeft ze aan de linkerkant een stukje verbandgaas geplakt.Aan de rechterkant een ronde stans van Joy! Crafts Noor! Design, art. nr. 6003/1002 .Hierop zijn er nog 2 kleine tags verwerkt.


Het frame is gemaakt met een Nestabilitie, Floral Ovals. Hierop is het het afdrukje geplakt, welke is uitgesneden met een Nestabilitie, Classic Oval.

Andere stansen die ze gebruikt heeft :
Joy! Crafts Oriëntals Palmboom, art. nr. 6002/0230
Joy! Crafts Noor! Design - Wolkjes, art. nr. 6002/0199

Uit de nieuwe serie van Joy! Crafts Noor! Design "Summer Lovin",  zijn de volgende artikelen gebruikt : 
Slippers - art. nr. 6002/0177
Fles Zonnebrandcrème - art. nr. 6002/0178

De tekst is gestempeld heb op een wolk en komt uit dezelfde nieuwe serie, Summer Holiday, art. nr. 6410/0027.  Om het afdrukje heen, langs de randen van de wolkjes en op het geëmbosste gedeelte van het flesje, heeft ze wat extra kleur aangebracht met PanPastel.Met een leuke zomerse stempel blijven de stansen van de Summer Lovin serie erg leuk combineren. En dat heeft Astrid hier weer mooi laten. Wat een kunstwerkje is het geworden.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart en vandaag voelde het weer ook zomers,heerlijk.Heel mooi gekleurd en er zijn mooie stansen gebruikt,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje en prachtig gekleurd!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad...een kunstwerkje! prachtig geheel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi! Laat mij weer terug verlangen naar de zomer..... zucht!

  BeantwoordenVerwijderen