zaterdag 14 september 2013

Merry Christmas

Design team member Jenine laat jullie vandaag een cadeauenvelop zien die ze gemaakt heeft met de Dutch Doobadoo MDF envelopmal die ik mocht ontwerpen voor PRONTY B.V. Als eerste heeft ze de envelopmal op scrappapier van Studio Light - Vintage Line SL136 gelegd en de omtrek nagetekend. Dit uitgeknipt en de randjes beïnkt met Distress Inkt Gathered Twigs en de envelop in elkaar geplakt.


Voor de versiering heeft ze eerst de prachtige IJskristallen cirkel 6002/2022 uitgestansd uit Kraft papier.Daarna een groene strook cardstock gesneden en met wit een tekst op gestempeld (6410/0106).  Deze in de vorm van een vaandel geknipt en de Ijskristallen cirkel hierop geplakt. Het geheel "bol" opgeplakt. Voor de versiering nog wat rode plaksteentjes, wat rode Poinsettia's RB2220 en onder de poinsettia's nog wat blaadjes van Dutch Doobadoo. Deze zijn bewerkt met Paper Soft Color Mosgreen.


Hier nog een foto hoe Jenine de ijskritalelncirkel uitgestansd heeft. Ze heeft als eerst de mal ingesmeerd met Cutter Glide zodat de Ijskristal beter gestansd wordt en het papier makkelijker uit de mal gaat. Dit is een zeer handig hulpmiddel voor zeer gedetailleerde mallen. Natuurlijk niet alleen te gebruiken voor Noortjes maar ook voor alle andere merken stansmallen.


Wij wensen iedereen een heel fijn weekend toe. Heerlijk freubelweer toch?

2 opmerkingen: