donderdag 19 september 2013

Merry Christmas

We hadden in Juli al een demo bij Crealing in Geldermalsen met als thema Christmas in July. Je snapt dat Diny daarvoor verschillende kerstkaarten en labels had gemaakt. De achtergrond van deze kaart heeft ze met twee tinten grijs en een blauw tint van PanPastel bewerkt.


We konden weer mensen kennis laten maken met de geweldige PanPastels. Voor de achtergrond gebruikte Diny om te stempelen met Versamark een strook noppenfolie (bubbeltjes plastic), ze duwde deze op de Versamark en drukte af op het fluweelkarton dat ze als basis gebruikte. Daarna wikkelde ze enkele smalle en een brede elastiek om een acryl stempelblok en maakte op dezelfde manier een afdruk. 
Die heeft ze eerst met een beetje blauwe PanPastel en daarna met de twee grijze kleuren  verwerkt.  Daarna gefixeerd met Ghiant fixeerspray, daarop met Noor! Design kerststempel 6410/0106 teksten en sterren afdrukken gemaakt. 

De afdruk links onder heeft ze gebruikt als een pocket, even een snede erboven en je hebt een opening voor een mooi Vintageplaatje van StudioLight. Daarna heeft ze dit gemat op blauw en op een kraftkartonnen kaart geplakt. Versier met uitgestansde ijskristallen rand en losse stansjes.

10 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaarten zijn er weer op dit blog geplaatst, mijn welgemeende dikke complimenten voor de maaksters. Ik geniet er elke keer zo van, geweldig! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een een schitterende kaart, super
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart en ja die diny is een echte kanjer en met vele prachtige werkwijze's deze ziet er weer geweldig uit
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen