zaterdag 18 januari 2014

Special Delivery

Deze keer heeft Joyce een easel kaart met een Shape Art mal 470.713.104 van Dutch Doobadoo gemaakt.


Ze is begonnen met de mal over te tekenen op het cardstock in de kleur bloesem. Omdat ze een easel kaart wil maken heeft ze boven aan de mal wat over laten steken,later zul je zien waarom ze dat gedaan heeft.


Zo komt het dan er uit te zien op haar cardstock als ze klaar met na tekenen. Deze mooie ster gaat ze nu uitknippen.


Links zie je de uitgeknipte ster. Deze zit nu mooi aan elkaar vast dus daarmee kan ze de easel vorm maken.
De ster trekt ze nu nog een keertje over papier en knipt ze uit. Deze plakt ze  dan later op de easel vorm.


Één kant (links) van de easelvorm rilt ze nu, hier plakt ze dus de losse ster op.


Ze heeft de ster ook een maatje kleiner nagetekend op het recycled kraft. Op de ster legt ze een mask sterren 470.715.014 van Dutch Doobadoo en daar over heen gaat ze  met een tool met inkt. Distress inkt tattered rose.


Je krijgt dan het mooie sterren motief op je kraft papier. Dit verwerkt ze op haar kaart. Hier over heen heeft ze gestempels met grijze inkt van Memento in combinatie met de Sending Messages stempels van Noor! Design 6410/0025  en de Dance to the Music stempel 6410/0068.


Nu eerst de losse ster verder opleuken en dan de onderkant van de easel kaart. Alles alles klaar is plakt ze de losse ster op de easel kaart. Hierop zie je o.a. Paper Art 472.948.006 swirls.



Postcard Stamps

De Sending Messages stempels zijn los zo leuk te gebruiken je maakt er een beetje je eigen designpapier mee zoals Joyce ze gebruikt heeft.

7 opmerkingen: