maandag 6 januari 2014

Koopavond met demonstratie!

Vandaag laat Design team member Jenine jullie nog weer een kaartje zien met het prachtige papier van Maja Design - Vintage Autumn. De stempel is van Saturated Canary - Breeze. Deze heeft ze ingekleurd met de Faber Castell potloden.

De basiskleur kaartkarton wat ze zelf veel gebruik bij het Maja Design papier is Bazzill - Vanille T8-808. Hier heeft ze ook de verschillende stansjes mee uitgestansd.


Het scrappapier heeft zeher en der lichtjes ingescheurd voor een leuk effect. Aan de rechterkant de Noor! Design mal 6002/0256. Aan de zijkant ook nog de Floral Flourishes lantarenpaal 6002/0194. De randen hiervan zijn bewerkt met Distress inkt Gathered Twigs en daarna wat Fran-táge Shabby White er overheen gedaan.

 


Rechts nog de muzieknotenrand 6002/0272 gebruikt, deze heeft ze iets ingekort. Achter de bloementoef nog de Joy! Crafts stans  Bille's takjes 6002/0263. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren.

Mocht je a.s. donderdagavond nog niks te doen hebben? Dan geeft Jenine een demo met de Faber Castell potloden bij HobbyVision, ze neem dan o.a. ook de kaart uit deze blogpost mee.
Wie weet tot dan?Iedereen is welkom, zeer de moeite waard om even te gaan kijken!

1 opmerking: