zondag 5 januari 2014

Friendship

DT member Janet is met de "Sending love" serie aan de slag geweest. Ze heeft hiervoor de tekst van de clearstamps set "Friendship"6410/0041 gebruikt. Deze heeft ze op een hart gestempeld en deze verwerkt op een kaart.Aan de bovenkant zit nog de hartjes rand stans 6002/0253 van de "Sending love" serie. De stempelafdruk heeft ze gemaakt met één van de nieuwe clearstamps die Sherri Baldy heeft ontworpen die bij deze serie uit kwamen. Janet heeft haar ingekleurd met Panpastels.

Joy! stempels engelse teksten

Deze stempel set bestaat allemaal mooie teksten voor iemand die je dat extra wilt geven. Het zijn allemaal mooie vriendschaps teksten.


4 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje. Heel hartverwarmend ;o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend kaartje en de tekst komt echt binnen ... heel mooi!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind hem geweldig!!! wat een mooi kaartje en wat een mooie teksten. Ik heb hem gelijk besteld. Daar kan je mooie kaartjes mee maken.
  en het is schandalig om te bekenen maar ik kom al zo lang jullie blog bezoeken maar was geen volger. Gelijk maar even gedaan. Dit naar aanleiding op facebookpagina van Noor dat facebook het lijkt te winnen van het bloggen en dat mag niet, toch? Op het blog staat veel meer dan alleen de foto die we op facebook plaatsen.
  Groetjes Elvira

  BeantwoordenVerwijderen