zondag 9 maart 2014

Cinderella

Hebben jullie de nieuwe Fashion serie van Noor!design al gezien? een serie die alleen maar over mode en schoenen gaat...Daar zijn wij dames toch DOL op !


De basis van deze kaart is gemaakt met de paperblock spring 6011/0308 van Noor!design. Een blok vol vrolijke kleurtjes.  Dit stempeltje is van C.C.Design. en deze past natuurlijk helemaal leuk bij het Thema. Aan de bovenkant zie je verschillende schoenen staan. die zijn gemaakt met de Fashion stamps 6410/0065. Ook de tekst is gemaakt van deze set.



Links onderin de kaart zie je nog de schoenen 6002/0320. Als afwerking is er een bloemetje opgeplakt. De blaadjes zijn de nieuwe Vintage Flourishes 6003/0038. een must have als kaarten maaksters... hij past bij elk thema. Verder is het kaartje afgewerkt met bloemen en pareltjes.

Cutting & Embossing mal - Noor! Design - Fashion Schoenen 2st  Clear Stamp - Joy! Crafts - Noor! Design Fashion tekst engels

Dit zijn items uit de Fashion serie maar er zijn er meer...Dus er komt vast nog snel meer met deze gave stansen. We vinden mode altijd leuk toch ...

3 opmerkingen:

  1. Hee wat grappig dat er deze lijn van Cinderella is uitgekomen hihihi
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart! Stempel past perfect bij de nieuwe lijn!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen