zaterdag 15 maart 2014

In the Garden

Vandaag wil Martine jullie een kaart laten zien met de Nieuwe producten die weer in de Winkels liggen. Ze begint met de Shape Art Label van Dutch Doobadoo. Dit is een mal van  plastic,  die je overtrekt met je potlood, en vervolgens knip je hem uit. Zo maak je in een handomdraai allerlei verschillende modellen kaarten.


Als je goed kijkt. zie je op de kaart ook nog de Mask Art - Mosaic die is bewerkt met de Modelier creme van Viva Decor.  Zo creëer je net even je eigen touch aan je kaart.Daarachter zie je de Noor!design Franse Lelie rand 6002/0291. Ik vond hem in zijn geheel te groot voor deze kaart en heb hem dus door de midden gesneden en aan beide kanten van de kaart gebruiktVoor de afwerking heeft ze de  Noor!design Veren 6002/0292 gebruikt. Ze zijnuitgestanst uit kraft papier. en daarna bewerkt met bruine stempelinkt. De bloemen die je hier ziet zijn de Noor! Design Floral Flourishes 6002/0159. en die zijn uitgestanst met Vilt. en daarna een knoopje erop geplakt. Net weer even anders dan een bloemetje van Papier.

Joy! Crafts - Noor! Design Floral Flourishes bloem 4  Noor! Design - Feathers

De bloemen zijn zo gaaf samen met de bloemen dat laat Martine vandaag zien. Ze lopen ook zo mooi met de vorm van de kaart mee.

5 opmerkingen:

 1. Geweldig, wat is dit mooi en de details zijn superleuk gedaan, schitterend kaartje weer.
  Fijn weekend, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohw, wauwie! Prachtig gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen