zaterdag 8 maart 2014

Flowers For You

Designteam member Jenine heeft een prachtige kaart gemaakt met de Silhouette Poppies 6410/0047 stempel. De stempel is met Archival Inkt - Coffee gestempeld. Door de bruine kleur komt hij net iets minder hard over. De stempel is ingekleurd met Distress inkt.


Onder het afdrukje zit wat wondgaas. Aan de linkerkant de Noor! Design vlinderrand 6002/0251. Deze is uit Joy! Crafts Fabric paper gestanst en bewerkt met de ColorCore Gadget. Aan de rechterkant de Noor! Design Doily 6003/1002, deze is uit hetzelfde Fabric paper gestanst. Links boven en rechts onder nog een stukje Honeycomb van Dutch Doobadoo. De bloemen rechts zijn gestanst uit Jeans blauw van Dutch Doobadoo. In het midden wat besjes gedaan. Onderaan een houten banner waar een tekst op is geplakt met stickers.  En uiteraard de Kraft gears die duidelijk zichtbaar zijn op de kaart. Zo zie je dat ze bij een bloemenkaart ook prima passen.

Clear Stamps - Silhouettes - Poppies

De stempel is mooi om te zien maar zoals Jenine deze gebruikt heeft is werkenlijk schitterend... Het is een mooie aanvulling naast het kleuren van cuties, en vind je die niet leuk dan is deze stempel helemaal leuk om te gebruiken.

4 opmerkingen: