woensdag 5 maart 2014

Gefeliciteerd met je Zwangerschap


Vandaag wil Martine jullie dit zwangerschaps kaartje laten zien met de nieuwe producten van Noor! Design. De basis van deze kaart is een vierkante kaart van 12 bij 12 cm gemaakt met een paperblok Studio Light. Vervolgens heeft ze met Inka Gold en de Dutch Doobadoo Mask Squares het reliëf gemaakt op de kaart.


Ze heeft aan beide kanten van het papier de Franse lelie randstans 6002/0291 van Noor! Design gebruikt. Zo maak je eenvoudig een prachtige kaart. De rand die je in het midden van de kaart ziet is gemaakt met de randmal filigraan 6002/0314 van Noor! Design.Het stempeltje wat je hier ziet is de Sherri Baldi. De kleine veiligheidsspeldjes op het afdrukje zijn gemaakt met de stempelset van Noor! Design Happy Baby 6410/0032.


 

De blaadjes van de bloemen zijn gemaakt met de Vintage Flourishes 6003/0038. Verder het geheel afgewerkt met pareltjes en bloemen.


Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand     Cutting & Embossingstencil - Rand filigraan  .Cutting stencil - Vintage Flourishes - blad 2

Met deze kaart laat Martine de 3 nieuwe stansen zien die net zijn uitgekomen eind februari. Ze zijn samen erg leuk te combineren en geven elk weer een ander detail.

2 opmerkingen:

  1. wat een leuke lieve kaart en een inspiratie voor mij want de mallen heb ik al in huis:-))
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Jolanda!!!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen