donderdag 29 oktober 2015

Hello Autumn

Hallo allemaal,

Tja, het is herfst, hier zijn de bladeren al bijna van de bomen af. Maar wat waren de kleuren en de paddenstoelen mooi dit jaar. Dit heb ik ook maar verwerkt op mijn kaart die ik jullie vandaag laat zien.


Het modelletje is een open paddenstoel waar natuurlijk de diverse paddenstoelen stansjes 6002/0317 bij passen ! En niet te vergeten de prachtige klimop bladeren.


Onder aan de kaart heb ik de paddenstoelen rand 6002/0317 verwerkt. Deze heb ik een keer uit kraft en een keer uit rood papier gestanst. Van de rode heb ik de hoedjes afgeknipt en op de kraft geplakt. Vervolgens heb ik er een laagje Modge Pod 3d op gedaan zodat ze een dik en glanzend hoedje krijgen. Daarop heb ik nog even met een Sharpie wat witte stipjes gezet. 

6002/0333 Autumn Paddestoel en blad                 6002/0317 Autumn Rand paddestoelen

Onderaan de rand nog een beetje mos en de losse paddenstoel 6002/0333  heb ik uit creme papier gestanst en in de mal voorzien van bruine inkt. Deze staat weer achter de paddenstoelenrand. Natuurlijk nog weer wat bloemen en andere frutsels erop, want iets zonder bloemen kennen
jullie niet van mij.


Kijk eens hoe leuk die hoedjes zijn met de Mod Podge 3d.


Het model heb ik gemaakt door een driehoek van een strook papier te vouwen en deze aan 1 kant dicht te plakken. Deze driehoek heb ik voorzien van een opening die iets kleiner is als de paddenstoel shape art van doobadoo. 

6002/0456 Autumn klimop

Op die openingen ( zowel voor als achter ) heb ik de paddenstoelen ( 2 x maken ) geplakt waar ik eveneens een opening in heb gemaakt waar weer een touwtje tussen zit met een kleine tekst eraan. 


En de klimop 6002/0456  mag natuurlijk ook niet ontbreken. Deze heb ik gekleurd met distress inkt en vervolgens er heel iets gouden inkt op gedaan.  Daar weer wat Modge Pod op met dit als resultaat.


En met een herfst tekst van de autumn serie 6410/0098  vond ik het wel compleet.

6410/0098 Stempel Autumn

Ik hoop dat ik alles een beetje begrijpelijk heb omschreven en wens je een fijne dag verder,4 opmerkingen:

  1. Superleuk gedaan!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. A beautiful fallcard here. Love the colors in the fall and you sure show them perfectly here on this beautiful card.

    BeantwoordenVerwijderen