zondag 11 oktober 2015

Autumn Greetings

Hallo allemaal,

Ik mag jullie weer een herfstkaart laten zien. De nieuwe herfst artikelen van Noor! Design sluit mooi aan op het weer .... het is echt vies nat buiten . Echt tijd om te freubelen dus :)


Als basis heb ik weer een shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, de teardrop. Het is echt leuk om ze te combineren. Ik ben begonnen met kraft karton, hierop wit karton gedaan en daarna verschillende stukjes design papier.

6003/0705 Paper Bloc Tough Textures

Ik heb verschillende paperpads gebruikt, de 1e laag is gemaakt uit het grote blok Tough Textures, vervolgens heb ik het paperpad Botanical erbij gedaan.

  6002/0259 Blauw Notebook

De notebookstans blijft het altijd leuk doen. Hierop heb ik een spinnetje gedaan van Dutch Doobadoo.


Aan de bovenkant van mijn kaart heb ik de paddenstoelenrand gedaan, de hoedjes heb ik nogmaals uit design papier gestanst.


Het plaatje komt uit de nieuwe Papers & Pictures Autmn. Zoals ik al eens eerder in een blogpost geschreven heb, mag ik graag stempels verknippen hahaha, dus ook hier weer, normaal staat de tekst onder elkaar, maar ik heb er een lange tekst van gemaakt.

 6002/0456 Autumn klimop

Onder het plaatje heb ik de mooie vierkante mal uit wit karton gestanst, hierop een stukje design papier. Op de hoek van het plaatje heb ik de geweldig mooie klimop stans gedaan, deze is uit kraft karton gestanst en bewerkt met distress inkt "Walnut Stain". Hierop heb ik enkele roosjes gedaan.


Rechts boven bij het plaatje heb ik de klimopcirkel gedaan. Hieronder nog een spinnenweb van Dutch Doobadoo.

 6002/0372 Garden Hekje

Onder het plaatje heb ik nog het hekje van Noor! Design gedaan.


Op het plaatje de grote paddenstoel met hieronder enkele Dutch Doobadoo Lasrerart blaadjes. Deze heb ik bewerkt met distress inkt. Verder nog wat natuurlijke materialen erbij.

6002/0333 Autumn Paddestoel en blad

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.


6 opmerkingen:

  1. This is just sooo gorgeouas and gives me such a wonderful warm feeling, when I look at it here.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige herfstkaart! en wat een mooie kleuren,
    SUPER!!!! Groetjes Betha Horsmeier-Bouter

    BeantwoordenVerwijderen