woensdag 28 oktober 2015

Party for You

Hallo allemaal,

Ik heb vandaag voor jullie weer een nieuwe creatie en deze keer een kaart voor een man, altijd moeilijk om te doen, vind ik dan hè...


Ik heb het prachtige papier Cool Dudes gebruikt art.nr. 6011/0315, vond dit echt super om te combineren met de gears. De basis is gemaakt met een shape art mal van Dutch Doobadoo, de "Teardrop". Ik ben begonnen met Vanille karton, hierop grijs karton en vervolgens het design papier.


Aan de bovenkant heb ik de rand met gears, art.nr. 6410/0288 gedaan, ook deze uit vanille karton gestanst en vervolgens bewerkt met Enamel Frantage, kleur aged taupe.


Het plaatje is van HobbyVoordelig, vond deze wel mooi qua kleuren en ook bij het thema passen. Het plaatje heb ik gemat op de cirkelstans gears, art.nr. 6002/0367 van Noor! Design.

 6002/0430 Just Married Auto

Links onder dit geheel heb ik de auto, art.nr. 6002/0430 geschoven, deze heb ik een beetje bewerkt met Walnut Stain distress inkt en witte Gesso. De blikjes en de poppetjes heb ik er vanaf geknipt, zo kun je de auto ook op een andere manier op je kaart verwerken.


Aan de rechterkant heb ik de bingo stempels gebruikt art.nr. 6410/0029, deze heb ik gestempeld met Stazon inkt, Timbre Brown.

 6002/0287 Gears Tandwielen

Rechts op het plaatje heb ik nog een paar losse gears verwerkt, art.nr. 6410/0287. In het midden van de kaart heb ik nog een stukje ribbelkarton geplakt, ook hierop heb ik weer wat gesso gedaan. Verder heb ik nog een stuk touw gebruikt en een inktpen en een mini gear van Tim Holtz. Meer heeft deze kaart ook niet nodig
6011/0315 Paper bloc Cool Dudes

Ik hoop dat ik jullie met deze mannenkaart een beetje heb kunnen inspireren, alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !


5 opmerkingen:

 1. Stoer, gaaf modelletje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een top van een mannenkaart , leuke details erbij , super
  gr Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOUW this is awesome and really good. I never even thought about using this car for a mens card, but ofcause it´s just perfect. Thanks sooo much for thinking for me, when I couldn´t myself LOL. Love what you´ve done ehre.

  BeantwoordenVerwijderen