woensdag 12 oktober 2016

Autumn is Coming

Vandaag wil ik jullie deze herfstkaart laten zien. Hiervoor ben ik aan de slag gegaan met het prachtige Autumn paperpad 6011/0502 van Noor! Design. Dit is een paperpad op A4 formaat en dubbelzijdig geprint. In het blok zitten in totaal 12 vel papier.


Dit keer een kaart gemaakt zonder een 3D plaatje of een vintage plaatje, maar enkel diverse stansjes gebruikt.


Aan de rechterkant heb ik een postcard gebruikt, deze postcard kan je uit het designpapier knippen. Ook de kleine label met Autumn is coming komt van uit het paperpad.

Noor! Design - Autumn - Klimop Noor! Design - Blauwe mal - Vierkant

De mooie klimop blaadjes zijn gestansd met de 6002/0456. Op de blaadjes heb ik wat Mod Podge Dimensional Magic verwerkt.


Ook in de andere hoek nog een tak van de klimop. De banner met september heb ik uit het paperpad geknipt. 


In het midden heb ik de blauwe mal 6002/0480. Wat is dit ook weer een gave mal hé? Deze mal heb ik uit designpapier gestansd. In het midden van de mal heb ik nog een mooie paddenstoelenrand verwerkt. 

Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Autumn - Paddestoel en blad                 Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Autumn - Rand paddestoelen

Hiervoor heb ik de stansmal 6002/0317 gebruikt. Voor de grotere paddestoel heb ik de stansmal 6002/0333 gebruikt.


Voor de afwerking van de kaart heb ik nog wat metalen hoekjes gebruikt, een organzalint, wat scrappersfloss en wat decoratiemos.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

1 opmerking: