zaterdag 1 oktober 2016

Let it Snow

Hallo allemaal,

Wat een heerlijke zaterdagmiddag, het zonnetje schijnt, we genieten nog even van het mooie weer. Eindelijk heb ik hem ook binnen, de geweldige doily uit de serie Winter Wishes van Noor! Design. Ik ben er vanmorgen snel mee aan de slag gegaan.


De Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo, de "Flag" heb ik bewerkt met het prachtige papier. Als basis heb ik het zwarte karton van Dutch Doobadoo gebruikt, deze zit altijd in de verpakking en kun je dus mooi gebruiken. Vervolgens heb ik er kraft karton op gedaan en daarna het design papier. alle randen heb ik gedistressed. Het zwarte- en kraft karton heb ik bewerkt met Gesso. Links boven heb ik dan de mooie Doily uit de serie Winter Wishes van Noor! Design gedaan.

Noor! Design - Winter Wishes - Doily

De sterren heb ik gemaakt met als basis de ster van Dutch Doobadoo. Gelukkig ben ik in het bezit van een Cameo, dus het apparaat deze sterren in verschillende maten laten snijden.  Verder heb ik de Vintage Flourishes "Stars" van Noor! Design uit zwart karton gestanst. Op 2 van deze sterren heb ik een witte plakparel gedaan.

Noor! Design - Vintage Flourishes - Stars

Op de strik heb ik nog een ster van de Dutch Cardboard art "Sterren" van Doobadoo geplakt. Verder heb ik nog een stukje zwart kant, zwarte plakparels en een stukje ribbelkarton gebruikt. Ik hoop dat ik jullie ook met deze creatie een beetje heb kunnen inspireren .

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe, geniet nog even van het mooie weer! Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

0 reacties:

Een reactie posten