maandag 3 oktober 2016

Noor! Design Sketch Challenge

Hallo allemaal,

Er is in de maand oktober weer een leuke  sketch challenge. Alweer de 6de. En wat is het toch leuk om te doen. Een sketch volgen en dan her en der je eigen draai er aan geven.


Zo heb ik voor deze challenge een herfstkaart gemaakt. En wat past er dan mooier bij dan de designpapier vellen  herfst 6011/0502.


De basis heb ik gemaakt van Kraft karton. Zo kan je makkelijk een enkele kaart maken zodat hij toch nog stevig genoeg is om te blijven staan. Daarop heb ik diverse lagen van het design papier geplakt volgens de sketch.

6011/0502 Paper bloc Herfst

De stans die er dit keer op moest heb ik als basis in kraft gedaan en het randje van design papier. Het plaatje heb ik door de stans op de kaart geplakt.


Tja, herfst, daar horen verkleurde blaadjes bij en paddenstoeltjes. De blaadjes heb ik gemaakt met de 6002//0580 blaadjes stans. 

6002/0580 Autumn herfst bladeren

Deze stans is zo makkelijk, je stanst er in 1 x een heleboel tegelijk uit.


En ook het spinnenweb 6002/0532 vond ik er erg mooi bij passen. Deze heb ik uit vellum gestanst. Zo lijkt het een beetje transparant.

6002/0532 Autumn spin en spinnenweb (2st)

De klimop 6002/0456 heb ik er tussen en op geplakt. Ik heb geprobeerd alles een beetje in de zelfde kleurtinten te houden. wat mij betreft, een echter herfstkaart. Lijkt je het nu ook leuk om mee te doen aan de sketch challenge. Dan kan je hier boven op de Sketch afbeelding klikken en kom je meteen op de juiste pagina terecht.

Groetjes Joyce

1 opmerking:

  1. Mooie challenge weer en wat een prachtig voorbeeld heb je gemaakt! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen