dinsdag 19 juni 2018

Is it Snowing?

Hoi allemaal,

Houden jullie ook zo ontzettend van Kerst? Ik wel! Ik maak doorgaans het hele jaar door kerstkaarten en ik moet heel eerlijk toegeven dat ik dan ook lekker kerstmuziek op heb staan, ook in de zomer. Ook hoop ik altijd op sneeuw tijdens de kerstdagen, daarom op de kaart dit meisje op het sleetje in afwachting van dat eerste vlokje sneeuw.


 Als basis voor dit kerstkaartje heb ik de Dutch Doobadoo Dutch Card Art Ticket A5 470.713.667 gebruikt. 

6011/0561 Paper bloc Joy to the World 
Normaliter ben ik niet zo heel erg van de traditionele kerstkleuren maar dit Paper bloc Joy to the World  6011/0561 designpapier vind ik echt heel erg tof omdat de kleuren toch wat genuanceerder zijn. Het was voor mij in elk geval een genoegen om mee te werken.

 6002/1018  Winter Wishes Hertenkop

Op de voorkant van mijn kaart heb ik het hertenhoofd van Winter Wishes Deer 6002/1018 gebruikt. Prachtig zo'n statig hertenhoofd toch? Ik heb deze ook ge-embosst en daarna in de mal laten zitten en met distress inkt over de open delen gegaan. Dan krijg je echt een karakteristiek hoofd. Ik heb de stans ook nog uitgeknipt uit off-white papier en hierop het hertenhoofd gemat. Aan de zijkant heb ik sisal touw en een lintje met een strikje verwerkt. Stempeltje had ik nog liggen en past mooi bij de rest.


Ik heb wat designpapier gemat op off-white cardstock en deze op de kaart verwerkt. Aan de korte kant heb ik een strikje en een leuk bedeltje geplaatst. Het stempeltje is een digi stempel van Mo Manning en deze heb ik ingekleurd met Nuvo Alcohol Markers. Achter het stempeltje heb ik wat katoen gaasverband gebruikt.

      6002/1113 Blauwe rand Sophia

Voor de rand boven op de kaart heb ik gebruikt gemaakt van de Blauwe rand Sophia 6002/1113. Ik word altijd zo blij van de blauwe mallen en ook met deze nieuwe mal ben ik weer super blij. 

6410/0468 Stempels  Script

Deze stempelset is voor mij echt een basisprodukt. Ik gebruik deze best heel erg vaak. Ik heb hier het labeltje "Is it snowing yet...?" mee gemaakt. De tekst heb ik uitgeprint en het labeltje erom heen gestempeld. Zo kun je heel leuk je eigen tekstjes gebruiken. 

 

Om de kaart af te maken heb ik de nieuwe Happy Holidays Poinsettia gebruikt. Ook weer zo'n mal waar je direct verliefd op bent, althans ik ben dat wel. Ik heb ze uit het designpapier gestanst en op de hoek geplaatst. 

6002/1048 Happy Holidays Poinsetti

Leuk dat je langs bent geweest en altijd leuk als je laat weten, wat je van de kaart vindt, in een reactie. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. 

Liefs Sylvia


2 opmerkingen:

  1. wat een leuke kerstkaart en dat meisje op de slee, wat een schattig plaatje.de kleuren passen natuurlijk goed bij elkaar dat is al zo makkelijk met deze paper bloc.
    het malletje van doobadoo is ook leuk en niet al te groot.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen