zondag 6 mei 2012

Even voorstellen.....

Ik ben eigenlijk wel heel erg supertrots op mijn Design Team wat zich nu heeft gevormd en dat vond ik wel reden om hier een post op mijn blog aan te wijden. Ik heb een team met fantastisch creatieve dames om me heen die helpen bij het bedenken, testen en spelen met leuke Noor! Design artikelen voor jullie!

Ik wil de dames dus stuk voor stuk even persoonlijk aan jullie voorstellen. Komt ie dan:

DINY SPRAKEL - "ja wie kent haar niet?" zou ik bijna willen zeggen? Diny is intussen een goede vriendin van mij geworden, en ik werk al bijna zo'n 15 jaar met haar samen. Waren we vroeger nog bezig met servetjes, ModPodge en OneStroke painting, nu zijn we druk met de laatste kaartechnieken. Diny is degene die de CopicMarkers groot heeft gemaakt in Europa en ze geeft momenteel Copic Designer Certificeringscursussen in diverse landen.


JENINE SIEMERINK - een jonge onderneemster van 27 lentes jong, ze heeft sinds 2006 een eigen hobbywinkel én webwinkel die velen van jullie zullen kennen, namelijk HobbyVision. Zij heeft dus van haar droom haar werk gemaakt! Ze is jaren geleden zoals velen van ons begonnen met 3D kaarten, snel daarna kwam embossing en borduren en op dit moment is ze ook verslaafd aan stempelen en scrappen.


ANITA IZENDOORN - ook Anietje is mijn vriendinnetje, we spammen dagelijks elkaars mailbox vol met het uitwisselen van ideetjes voor nieuwe produkten, op- en aanmerkingen over ontwerpen en zo komen we samen altijd tot iets moois. Ze speelt graag met verschillende soorten inkt, stempels, vormen en patronen en geeft ook leuke workshops "spelen met inkt". Geef haar een hobbyprodukt in de hand en dit groeit altijd uit tot een mooie creatie.


LIZA CARRUTHERS - Ze is 2 jaar terug vanuit Engeland verhuisd naar Valencia, woont dus nu in Spanje, een land dat eigenlijk helemaal niet bij haar past want ze is een fanatiek kaartenmaakster en laten ze daar nu net niet van houden in Spanje. Via blogland blijft ze echter toch in contact met al haar internationale virtuele creatieve vriendinnetjes. Liza is een kei in het kleuren van stempelafdrukjes met CopicMarkers.


JOLANDA NUIJENS - ze werkt als parttime apothekersassistente in het ziekenhuis en in de tijd die daarnaast overblijft is ze vaak te vinden in haar hobbykamer. In een ver grijs verleden is ze begonnen met theezakjes vouwen, gevolgd door Pergamano en 3D in combinatie met allerlei technieken. Tegenwoordig maakt ze alleen maar scrapkaartjes in combinatie met stempels. En wat wat mij betreft echt haar specialiteit is, is doosjes maken.


CORINA VAN HOLSTEIN - van oorsprong is ze kindertherapeute, maar sinds 10 jaar werkt ze als lijstenmaker en parttime fotograaf. Heel blij ben ik dat ook Corina in ons clubje zit want zij is een geweldige scrapster. Scrapbooken is haar passie en al een aantal jaar behoort ze tot het Design Team van Scrapdelight, een scrapbookwinkel in Nieuwegein.


SONJA WALLRATH - en ook hebben we een Duitse creatieveling in ons clubje. Ook Sonja ken ik ondertussen al jaren, ze is een echte allrounder op hobbygebied. Zoals je op haar blog kunt zien doet ze van alles van kaartjes maken tot handwerken. En daarnaast is ze ook nog eens een blogexpert, ze helpt me altijd uit de brand met technische blogprobleempjes.


RIET VAN DE KETTERIJ - moeder van 5 kinderen en oma van drie kleindochters en een kleinzoon. Ze is altijd al creatief geweest met kleding en poppen maken maar helaas ging dat steeds minder door haar ziekte MS. Ik heb grote bewondering voor haar, want ondanks haar ziekte maakt ze de meest fantastische kaarten die ze deelt met andere bloggers op haar weblog.

IK - en dan zal ik maar afsluiten met een fotootje van mezelf! Ik ben dus zelf al 15 jaar werkzaam in de hobbybranche. Ik werk momenteel 4 dagen in de week bij Pronty, maar ga over een paar weekjes met verlof want ben intussen 30 weekjes zwanger. In heb altijd heel veel kaartjes gemaakt, maar ben sinds een jaartje overgestapt op taarten en cupcakes bakken (zie mijn blog Keekies). Maar omdat de papierhobbies toch blijven trekken ben ik het ontwerpen van nieuwe artikelen erbij gaan doen, en ik moet zeggen: ik vind het zeer zeer leuk!


Nou dat waren ze dan. Dat belooft nog wat hoor voor de komende maanden! We gaan jullie verrassen met heel veel mooie nieuwe produkten en creaties!

12 opmerkingen:

  1. Da hast du dir wirklich talentierte Damen ins Team geholt. Ich bin gespannt was sie uns zeigen werden
    LG Sonja xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk dat je iedereen voorstelt van je team.
    Ben benieuwd naar de mooie creaties.
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi jolanda

      Wat gaaf dat je zo je eigen producten kunt ontwerpen en door zo'n leuk team te laten testen
      En het mooie is dat ze ook nog betaalbaar zijn ook
      Ik zal je blog met spanning blijven volgen
      Ook ik maak zoals vele graag kaartjes en probeer dat naast mijn fulltime baan zoveel mogelijk te doen en dan zijn leuke ideetjes altijd welkom

      Groetjes Carol
      http://creapleeg.blogspotc.om

      Verwijderen
  4. wat een mooi en prachtig team heb je bij elkaar jolanda.
    fijn dat jullie elkaar hebben gevonden en nog steeds bij elkaar zijn na zo'n lange tijd.
    hoop dat we nog vele werken van jullie mogen genieten.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi meis
    je hebt een super team zo bij elkaar meis
    leuk om foto's te zien van mensen die ik wel ken van naam, maar niet van gezicht, zoals anita, riet en jouw meis
    sommige ken ik wel van de beurzen, diny en jenine.
    gefeliciteerd met je nieuwe super team, ze zullen je niet teleur stellen hoor, hihihihih
    bijna zwangerschapsverlof, ohhhhhhhhhhh spannend meis, ik ben benieuwd
    liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. via het blog van jenine ben ik hier terecht gekomen
    en ik moet zeggen wat een leuk blog is dit
    ben ook gelijk volger geworden
    leuk ook dat je het designteam voorstelt
    je hebt dan ook wel kanjers uitgezocht
    die stuk voor stuk geweldige creaties maken
    ben benieuwd naar al het moois wat er hier nog volgt
    heel veel succes met je nieuwe blog

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hai lieve din en...kanjer,

    Wat genieten we toch heerlijk in ons hobbywereldje van elkaar en met elkaar...hoop het nog heel lang te mogen doen.

    Dikke knuf van Anietje....XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou ik ben zeker erg benieuwd naar de creaties die gaan komen.

    Groetjes esther

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou dat beloofd wat zo'n team vol met toppers
    ik hou jullie blog in de gaten

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Jolande,

    Bedankt voor je bezoekje op mijn Blog, helaas was ik het weekend weg, anders had ik zeker mee gedaan.
    Wat een geweldig team heb je, ben benieuwd naar de creaties.... en succes met de zwangerschap!.

    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou dat is zeker een geweldig team, en ek dink dat we veel leuke idees en inspiratie van hun gaan krijge. Success, en ek volg julle allemaal. Groetjes, en jammer voor al de foute.

    BeantwoordenVerwijderen