zondag 13 mei 2012

Kusje voor mama

Dames....wakker worden allemaal, tis MOEDERDAG! Ik vind dat het voor mij ook al wel een heel klein beetje moederdag is hoor, ben tenslotte 31 weekjes zwanger van ons eerste kindje! ;-) En...hebben jullie creatievelingen vandaag voor jullie eigen mama toch zeker ook wel iets moois gemaakt? Heb je nog snel wat inspiratie nodig? Design Team Member Anita laat zien hoe je nog snel een lief gespersonaliseerd kaartje in elkaar kunt knutselen met daarop een dikke kus.


Stans eerst een bloem twee maal uit met een willekeurige stans (bijvoorbeeld Nestabilities of Go Kreate). Haal deze vervolgens door de Trouvaille samen met één van onze Achtergrond Embossing stencils voor een mooi reliëf in je papier.


Laat je kaartpapier in het stencil zitten (eventueel even met een stukje tape vastzetten) en blend het patroon met Distress Inkt Victorian Velvet tot een mooi geheel.


Snijd vervolgens in beide bloemen een lijn tot aan het hart van de bloem zodat je ze in elkaar kunt schuiven. Stans een kleiner label en plak daarachter een stukje vellum papier waar je vervolgens een lief tekstje voor je mama op stempelt. Het label vastzetten met brads en voila...op een bamboestokje en het kan zo bij een plantje geprikt worden of een bos bloemen gestoken worden die je vandaag cadeau gaat doen.

Ik wens alle moeders van Nederland een hele fijne dag vandaag, laat je maar eens lekker verwennen!

5 opmerkingen:

  1. goedenmorgen en ja jij bent een moeder nog voor het zicht en voelbare, jij bent een mams in wording die nu al lief heeft, van mijn kant ook een dikke knuffel en geniet van jouw eerste moederdag!, liefs Jetty xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat een super mini workshop heeft anita weer gemaakt voor ons heerlijk zeg zoals zei dat kan zeg...bedankt meiden superrrr idee

    wauw wat leuk jolanda gefeliciteerd met je zwangerschap en moeder in wording worden en volgend jaar heb jij ook voor het eerst echt moederdag.... geniet nog van je zwangerschap...

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee Jolanda. Je gaat lekker aftellen zo joh. En natuurlijk is het voor jou ook al moederdag. Je voelt het kindje dat vast wel even melden aan je :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met een bijna 32 weken buikje heb jij deze kus dubbel en dwars verdiend. Groetjes van een nieuwe volger, Mienokje

    BeantwoordenVerwijderen