maandag 1 april 2013

Zomaar

Design Team Member Jolanda heeft voor jullie deze labelkaart gemaakt. De basis is gemaakt met Joy! Crafts Kraft papier 8099-0203 .  Ze heeft de label beplakt met designpapier van Authentique `Lively`. Het stempelafdrukje is van Saturated Canary en die heeft ze ingekleurd met Copic´s


De Vintage Border Swirl 6002-0613 en de Cutting en Embossingmal 6002-0149 heeft ze eerst uitgestanst en geembossend en terwijl het papier nog in de mallen zat heeft ze ze beinkt. De tekst heeft ze gestempeld met de Clear teksstempels 6410-0005 met transparante inkt en daarna bewerkt met witte embossingpoeder en heattool.


Het bloemetje heeft Jolanda uitgestanst met de Vintage Flourishes 6002-0156 De blaadjes heeft ze met een satéprikkertje naar buiten gerold een tip van Martine daarna opgebold met een bolletjes pen en daarna heeft ze de blaadjes beìnkt met inkt en vastgezet met een roosje.

18 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart is dit, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh geweldig, wat een super tag!!
  Heel mooi ingekleurd!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een Prachtige kaart met hele leuke kleuren
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit mooi gemaakt, prachtig ingekleurd en mooie mallen en andere spulletjes gebruikt, ziet er erg leuk uit.
  Liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart! De stempel is zo gaaf! Ik krijg helemaal zin in de bestelling die een dezer dagen zal komen als ik elke keer die mooie bloemen op de kaarten voorbij zie komen!
  Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waauw, deze kaart is prachtig, al de kleine details, de stempel, ze is gewoon perfect.Zo zou ik er ook wel in mijn brievenbus willen vinden.xxxSara

  BeantwoordenVerwijderen