zondag 4 augustus 2013

In de spotlight!

We hebben weer wat nieuws bij Noor! Design en dat is het thema "in de spotlight". Op verzoek van met name winkeliers willen we iedere maand een bepaald artikel in het zonnetje zetten en jullie de diverse mogelijkheden laten zien. Het spotlight bericht verschijnt altijd het 1e weekend van de nieuwe maand op ons Noor! Design Blog. Deze maand hebben we gekozen voor Noor! Design Sjabloon 6002/0817.


En we hebben van dit artikel ook een Noor! Design Pinterest bord gemaakt waar alles nog eens op een rijtje terug te zien is. Klik op onderstaand logo om direkt doorgelinkt te worden naar Pinterest:


En dit zijn de voorbeelden die de Noor meisjes voor jullie gemaakt hebben met dit sjabloon:


Wit cardstock papier van 13 x 13 cm gekleurd met Panpastel. Stencil op het papier gelegd en met een donkerdere kleur PanPastel er overheen. Je ziet dan heel mooie de vorm er op komen van het stencil.

Jenine


Op een canvas van 10x10 cm het sjabloom gelegd en hier overheen 3D Schnee van Viva gedaan. Dit goed laten drogen. Met een kwastje heb ik hier Burnt Sienna Shade PanPastels overheen gedaan. Dit gefixeerd. Na die tijd heb ik er Inka Gold - Alt Silver van Viva overheen gesmeerd zodat het een mooie glans krijgt. Met de bruine (Hazelnut) Molotow marker wat stipjes gezet. Een paar bloemen, een Vintage Flourishes swirl, en je hebt een mooie mini canvas.Het canvas doekje van 10 x 10 cm bewerkt eerst met het stencil van Noor! Design Sjabloon 6002/0817 bewerkt met modelling pasta en even laten drogen. Daarna met de PanPastels met een penseel rustig over je doek heen deppen/vegen. Daarna fixeren. Vervolgens alleen nog het gesjabloneerde deel alleen nog bewerken met een wat fellere kleur PanPastel. Daarna het geheel afgewerkt met  de grasrand en wolken van Noor! Design.

We hopen dat dit jullie wat inspiratie heeft gegeven. Veel plezier met deze ideetjes!


8 opmerkingen:

 1. Mooi sjabloon en prachtige creaties.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er allemaal prachtig uit.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om een bepaald artikel zo uit te lichten en de mogelijkheden te laten zien. Prachtige voorbeelden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee... ik gebruikte de mal zonder de 3D sneeuw..... maar dit ga ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze alle drie geweldig!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen