maandag 14 oktober 2013

Ribbon & Bows

Design team Member Martine heeft weer een hele schattige kaart voor jullie gemaakt met een leuk meisje van Wee Stamps.


Als eerst heeft ze van chipbord een mal van GO-KREATE  uitgestanst en daarna bewerkt met de Silhouettes Flowers 6410/0051. Daarna bewerkt met embosspoeder, verhit en daarna met de Pan Pastels bewerkt. Vervolgens heeft ze het  afdrukje gemaakt op stempellinnen van Joy! Het is net of het geborduurd.is. Ze heeft het stempeltje ingekleurd met de faber castell potloden..Gaaf is dat effect he de "grond"/rotsen ? Maar ook de blauwe wolken van de lucht zijn gemaakt met de Pan Pastels. Zo zie je maar, je kan er zoveel mee doen!


Aan de zijkant zie je nog knoopjes, die zijn gemaakt met de vellen van dutch doobadoo vervolgens bewerkt met de pan pastels. en daarna een laagje glossy accent erop. aan de zijkant van de kaart heeft ze nog een bloemen toef gemaakt. en onderin zie je nog de nieuwe stans van Noor!design Ribbon & Bows - Strik klein  6002/0184.


Dit is het leuke strikje dat Martine gebruikt heeft van de Ribbon & Bows serie. Het geeft net even dat extra's aan de creatie dan het mooi af maakt.

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk plaatje, op zo'n beeldschone kaart
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige kaart en heel mooi ingekleurd.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet er dit toch prachtig uit, heel erg mooi gemaakt en stempellinnen, zulk fijn spul haha. Mooie warme kleuren en een lief afdrukje, schitterend gemaakt.
    Fijne maandag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen