maandag 26 januari 2015

Noor! Design Demo - 'T Scrap-Ateljeetje

Aanstaande donderdagochtend is het dan zover! Dan zal voor de eerste keer de maandelijkse demo-ochtend gehouden worden bij 't Scrap-Ateljeetje, waarbij dit keer de nieuwste producten van Noor! Design in de spotlights zullen staan!


Er is hard gewerkt om jullie een divers aanbod te laten zien, in 3 verschillende thema's, waarvan jullie hierboven de 1e, het thema "Feest" kunnen zien, lekker vrolijk en speels!


Het 2e thema is "Stoere mannen", weer heel anders van kleurstelling, maar ook supergaaf, zeker in combinatie met de sterrenrand en de banners met tekststempels (en de mooie oprol-bloemen kunnen zelfs aan stoere thema's een zachte touch geven!)


Het 3e en laatste thema is "Romantic Vintage", waarbij veelvuldig gebruik gemaakt zal worden van de prachtige ronde stans en het lieve papier "Springtime". 
Paper bloc - A5 - Spring

Aan dit laatste thema wordt nog hard gewerkt, dus nieuwsgierig naar het eindresultaat? Kom dan zeker a.s. donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 even langs bij 't Scrap-Ateljeetje aan de Molenvaart 37 te Anna Paulowna! Koffie en thee zullen voor u klaar staan!


Tot donderdag!

Liefs,
Elly

0 reacties:

Een reactie posten