donderdag 26 mei 2016

Noor! Design Bloghop - Release Juni

En daar is dan onze nieuwe collectie van juni. En de Noor! meisjes zijn er erg happy mee. Natuurlijk hopen we dat julie net zo enthousiast zijn!De Noor meisjes zijn voor jullie alweer aan de slag gegaan met deze nieuwe spulletjes. Stuk voor stuk laten lichten ze een nieuw artikel uit en laten jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. Daarom hebben we hier een bloghop aan verbonden. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Je start met hoppen bij het blog van Ineke.

Ineke

We hebben aan deze release ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
 • Hop van 26 mei t/m 28 mei langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
 • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing van Noor! Design.

Wil je meer zien, hop dan even langs de blogs van de meiden. 
We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 

Heel veel plezier!


28 opmerkingen:

 1. Lekker gehopt en wat een mogelijkheden weer met de nieuwe release, geweldig. En die poesjes zijn zo lief!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo wat een mooie creaties hebben ze allemaal gemaakt. Overal keek ik mijn ogen uit, wat een mogelijkheden weer met deze nieuwe spulletjes. Vooral het hekwerk en de bloemen trokken de aandacht! De poesjes zijn gewoon té gek en de scharnieren geven een leuk effect. En stempels, dáár kun je niet genoeg van hebben, toch? Een super collectie weer deze maand, THANKS!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben overal langs gehopt en genoten van de prachtige creaties. Leuk om te zien hoe de mallen op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Dames, bedankt voor de inspiratie! De nieuwe collectie is weer fantastisch en staat alweer op mijn verlanglijstje.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben overal langs gehopt en genoten van de prachtige creaties. Leuk om te zien hoe de mallen op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Dames, bedankt voor de inspiratie! De nieuwe collectie is weer fantastisch en staat alweer op mijn verlanglijstje.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naar alle blog heb ik gehopt en heb prachtige creaties voorbij zien komen met de nieuwe spulletjes.
  De scharnieren en de auto's springen er voor mij dit keer uit en staan boven aan mijn verlanglijstje.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Done! Left a comment on each blogg. Thank you for the amazing hop. Such cute and creative cards from the DT. Great new release.
  Hugs, Valerija

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn stuk voor stuk super mooi!!!!
  Prachtig zijn de nieuwe mallen.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben overal langs gehopt, wat een super leuke creaties met mallen met een hoog heb gehalte. Dat wordt weer sparen ;)
  Gr Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb weer prachtige creaties gezien. Stuk voor stuk geweldig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben overal langs gehopt. Heb schitterende creaties gezien. Bedankt voor de inspiratie.

  Liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb heerlijk genoten van al de mooie creatie,s die de dames gemaakt hebbenmet deze mooie mallen en stempels bedankt groetjes maartje

   Verwijderen
 11. Wooew, mijn ogen weer uitgekeken.
  Net als ik besloten heb om deze maand eens niet te veel knutselspullen te kopen doe je hier weer allemaal ideeën op die je net iets te graag wilt gaan uitproberen. Daar gaat het goede voornemen weer haha.

  Super gedaan door alle dames! Noor! jullie mogen ontzettend trots zijn op zo'n DT team. Ze zijn van alle markten thuis en kunnen de mallen op zo veel manieren inzetten, ongelooflijk. Een heel groot compliment voor jullie allemaal mag wel eens gegeven worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. een prachtige Blog hop dames.
  ieder op z'n eigen manier mooie / prachtige kaarten / creaties gemaakt.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo mijn hopronde zit er op,Wat een prachtige Kaarten hebben de dames gemaakt, schitterende creaties, kan ook niet anders dan met die mooie bij elkaar aanvullende mallen, het was wel een leuke ronde en heb volop genoten van al dat mooie, helemaal opgefleurd en heb er terug een beetje zin in,bedankt dames, groetjes Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dames het was weer top. Deze inspirerende bloghop... Weer erg mooie creaties gezien, Het was weer genieten.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Langs alle Noor! meisjes langs geweest, en wauw wat mooi allemaal!!! Zeker inspirerend. En niets te veel gezegd .... mooie nieuwe spullen!!!
  Dankjewel voor deze gezellig leuke bloghop weer.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Langs alle Noor meisjes gehopt en wat een variatie weer. Voor elke stijl is er wat. Erg inspirerend weer
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat was het weer een geweldige bloghop met zulke leuke mogelijkheden met al die nieuwe joy mallen stempelse. Vandaag al een deel mogen bewonderen in de winkel.Nu gauw sparen om deze spullen aan te kunnen schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben onder de indruk van de kaarten uit de bloghop. Ik had bij een aantal producten die nieuw zijn nog niet zo'n gevoel, maar na het hoppen wel en ga ik bijvoorbeeld serieus over de scharnieren nadenken. Tot zaterdag bij Noor en Zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe het even op deze wijze, een reactie apart plaatsen wil niet, het vak gaat er steeds voor weg. Ik vond het leuk om te zien wat jullie voor mooie creaties gemaakt hebben. De nieuwe mallen zijn super, ze doen het leuk, mooie ideeen kwamen er voorbij. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt om ons te inspireren met deze mallen, groetjes Frosien

   Verwijderen
 19. Wat hebben de Noor-meisjes toch prachtige creaties gemaakt met de nieuwe producten. Leuk om te zien dat ze allemaal in hun eigen stijl iets bedenken en je zo telkens weer op ideetjes brengen. De spulletjes hebben alweer een hoog heb-gehalte, slecht voor mijn portemonnee dus! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige creatie hebben de dames gemaakt. Het hoppen ging niet altijd even goed maar heb toch genoten en de mooie kaartjes bewonderd en ook nog ideeën opgedaan.
  Groetjes Lil

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuke bloghop! Veel inspiratie opgedaan! 😀 😺😺 Top gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel vervelend, het lukt mij (weer) niet om apart een reactie te geven dus dan maar even zo.
   Wat was het weer genieten bij jullie! Wat een geweldige mallen zijn er weer. Zo knap en inspirerend hoe jullie er altijd weer iets moois van maken.
   Lieve groetjes van Caroline

   Verwijderen
  2. Nadat ik deze reactie had geplaatst lukte het ineens wel. Toch maar even apart een reactie geplaatst.

   Verwijderen
 22. Wat was het weer genieten bij jullie! Wat een geweldige mallen zijn er weer. Zo knap en inspirerend hoe jullie er altijd weer iets moois van maken.
  Lieve groetjes van Caroline

  BeantwoordenVerwijderen