dinsdag 29 augustus 2017

vacation


Hallo allemaal.

Mijn vakantiefoto's verwerk ik graag in Project Life albums omdat ik dan op 1 pagina veel foto's kwijt kan.


Deze foto's zijn genomen tijdens een herfstvakantie in Delft. Basis bij deze pagina is het papier met de houtstructuur uit de Noor Scrap collectie (6011/0534 SCRAP Design Paper Wood Notebook).


Het is erg fijn om met dit papier een pagina te maken, omdat de verschillende prints allemaal erg goed bij elkaar passen. De combinatie bruin met aqua blauw vind ik erg mooi. Daarom heb ik zelf gekleurd papier aan deze pagina toegevoegd. Dit papier heb ik gekleurd door zeepbellen met Dreft en acrylverf te blazen en hier mijn papier in gedoopt. Ik vind het altijd erg leuk om met stansen accenten op mijn pagina's aan te brengen. Op deze pagina heb ik de notebook stans gebruikt (6002/0259 Blauw Notebook ).

Op deze stans heb ik een stukje journaling geplakt. Door het randje van dit stukje papier te scheuren krijg je een ander effect.


Ik vind het altijd leuk om embellishmentclusters bij foto's te maken.


Hiervoor heb ik een pijl gestanst uit de Stans kit Beautiful (6002/0914). Pijlen uit deze set zie je ook bij andere pockets terug. Voor het hart heb ik distress inkt en het Scrap stencil - Liefde  gebruikt (6002/0826 ).

  

 De onderste helft van het hart had ik door kunnen laten lopen op de pocket daaronder, maar omdat de lucht tussen de bomen op deze foto op de onderste helft van het hart lijkt, heb ik dit niet gedaan. Ik wilde graag dat het blauwe zeepbellen papier vaker op de pagina terug zou komen, maar vond het saai om dit papier onbewerkt te laten. met een mask erbij krijgt een kaartje net weer een andere uitstraling.


Bij dit kaartje heb ik distress inkt en het Peel & Stick stencil Hello gebruikt (6002/5001 Scrap).
Het is gemakkelijk werken met dit stick stencil omdat je stencil perfect op zijn plaats blijft.

Een stempel met een mooie tekst maakt het kaartje weer af. Deze stempel is uit de set Noor! Design - Clearstamp - There are no little Dreams.


Bij de pocket rechtsonder wilde ik nog iets van een tekstschildje hebben. De vintage flourishes clip is niet alleen leuk als paperclip, maar ook erg leuk om een tekst op te stempelen en als blikvanger bij een foto te gebruiken.

De stans van de fiets is ook een stans uit de serie vintage Flourishes van Noor.

  Leuk dat jullie weer even kwamen kijken.

Groeten Hanny

1 opmerking: