zondag 12 november 2017

Baby Boy

Hallo Allemaal

Vandaag laat ik jullie een baby kaartje in het blauw zien. Ik heb gebruik gemaakt van het  Lavie est Belle stansblok ''Little Miracle'' 6011/0384 van Noor! Design.


Als basis heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt en deze uit wit cardstock gesneden. Hier boven op zie donker blauw cardstock . Als bovenste laag zie je het papier uit het Little Miracle stans blok. Het stempeltje is van Mo Manning en ingekleurd met alcohol markers.

6011/0384 stansblok Baby

Een papier blokje met leuke jongens en meisjes design vellen en hele leuk  uitdrukbare embellishments. Zo zie je achter de tekst 'baby' een postcard uit deze set. Ook het labeltje 'happy baby' is een hele leuke en past weer perfect bij het papier. De tekst'baby' heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. De randjes van het design papier heb ik opgeschuurd met het schuurblokje van joy!crafts.


Met verschillende snijmallen uit de One of a kind set ''Baby'' 6002/0638 heb ik de kaart verder aangekleed. Het veiligheidsspeldje heb ik eerst uit spiegelkarton gesneden en daarna nog eens uit kraft karton. Zo lijkt hij bijna echt. Ook het flesje heb ik uit twee verschillende kleuren opgebouwd. Veel te leuk om te doen en het geeft een leuk effect.


Het speentje heb ik verwerkt in de bloemen toef met wat jutte touw. Achter deze bloemen toef zie je nog de mooie Doily van Noor! 6002/0478. Achter verschillende lagen heb ik wat kaasdoek verstopt en een paar pareltjes met een parelpen om het af te maken.

6002/0638 One of a Kind Baby

Bedankt voor jullie bezoekje. Ik wens jullie nog een fijne zondag

Groetjes
 Miranda Kosmeier

3 opmerkingen: