donderdag 20 februari 2020

Allerliefste Mama

Lieve allemaal,

Het duurt nog even voordat het Moederdag is, maar met het nieuwe designpapier 'Tea Party' 6011/0651 en de bijpassende en gelijknamige knipvellen 6011/0423 van Noor! Design rolde dit kaartje zo uit mijn handen.


 De vorm van de kaart heb ik afgetekend met de Dutch Doobadoo Shape Art Mal 470.713.113


. Om de randen heb ik de blauwe randstans 6002/1285 bevestigd.Omdat dit een rechte mal is, heb ik telkens stukjes van de mal vastgeplakt, zodat het ook bevestigd kan worden aan een niet rechte vorm. Het is even een klusje, maar het effect is wel echt tof.


Het tekstje 'allerliefste mama' komt uit de knipvellen.


De geweldige doily, de theepot en de theekopjes zijn deze maand uitgekomen en ik vind ze geweldig: zo mooi gedetailleerd! Als je ze mat op een laagje bijna effen designpapier, komen ze nog beter tot hun recht.


 Leuk dat je even op ons blog kwam kijken en graag tot een volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, zal ze blij mee zijn! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If you're trying to lose pounds then you have to start using this brand new custom keto plan.

  To design this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs have united to develop keto meal plans that are productive, convenient, cost-efficient, and enjoyable.

  Since their grand opening in 2019, hundreds of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a good keto plan can give.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto plan.

  BeantwoordenVerwijderen