woensdag 11 juni 2014

Liefs

Janet heeft dit keer een doorkijk kaartje gemaakt. Dit heeft ze als volgt gedaan. Eerst heeft ze met een shape-Art mal de bloem 2x geknipt uit wit cardstock op de grootste maat. Daarna heeft ze een maatje kleiner en uit design papier de volgende twee geknipt. De witte voorkant en het designpapier heeft ze (tijdelijk) op elkaar geplakt en er een cirkel uitgestanst.


Uit mica heeft ze eveneens een cirkel gestanst die iets groter is als het "gat" in de kaart. Hier heeft ze met Stazon ( watervaste inkt) de stempel van de vogels op gezet. Deze heeft ze tussen de twee  lagen van de voorkant geplakt. Neem nu de tweede cardstock bloem en plak deze aan de bovenkant iets vast.


Dan ziet het er als de foto hierboven uit. Omdat de kaart zo lastig blijft staan heb ik van een strookje cardstock een zigzagje gevouwen en deze tussen de voor en achterkant van de kaart geplakt. Zo kan je hem dicht vouwen om hem te versturen maar hij kan ook staan doordat het het iets open kan vouwen.


Hierboven zie je hoe Janet het zigzagje er tussen heeft geplakt. Nu kun je de kaart verder versieren. Janet heeft dat gedaan met de vlaggenlijn en de randstans en natuurlijk weer wat bloemen en een afdrukje.

Wat een hadige manier is dat zo met het trapje !1 opmerking: